Bild från festvåningen på plan 2

FESTVÅNING

Vid fester abonneras övervåning med takterrass. Matsalen har en balkong som går tunt lokalen. En trappa upp finns en den härliga takterassen. Lokalen är optimal för slutna fester så som kalas, bröllop, firmafester osv.

Det finns även möjlighet att lägga till restaurangdelen i gatuplan som abonnerad del, men då efter 21-tiden beroende på hur länge restaurangens matgäster stannar.

Närheten till vattnet är slående då 1/3 utav huset är byggt ut över kajkanten och sommartid går det att öppna upp 3st stora panorama fönster mot inloppet till Stockholm och få havsbrisen inomhus.

Vår festvåning på plan 2 med tillhörande takterrass rymmer upp till 100 personer. För mingelupplägg eller middag utan krav på alla gäster i samma sal rymmer lokalen större sällskap. Hör med oss.

För abonnerade grupper i festvåningen på övre våningen gäller vår festvåningsmeny. Hör med oss för senaste versionen.

 

SE HUR ER GRUPP KAN PLACERA SIG

  • ÖVERSIKT
  • 70 pers långbord
  • 80 pers långbord
  • 42 pers biosittning / dukning
 

Vår festvåning är lättsåld och lättköpt! Här får er grupp en av de häftigaste platserna i stan med unik utsikt. Kostnaden för festen är lokalhyran, maten, drycken samt eventuella fest-förhöjande tillval. Alla fester och event på Docklands är med fullservice.

Klicka knappen och ta fram er egen festkalkyl.